Praktisch tips

★★★★★
Inge is een expert in het analyseren en interpreteren van gedrag bij een hond. Ze gaf me praktische tips hoe ik om kon gaan met het niet terug komen van mijn hond of zelfs af en toe weglopen. Ik gaf mijn hond menselijke kenmerken, ik vulde in wat hij zou denken ;). Inge legde mij uit wat een hond bedoelt in bepaalde situaties en gaf er zelfs een plaatje bij. Aan de hand daarvan heb ik het gedrag geobserveerd en begreep ik wat Inge uitgelegd had. Door mijn hond meer te beschermen ( verschillende mogelijkheden gekregen van Inge) voor andere honden en dus eigenlijk meer rekening te houden met zijn echte gedrag, i.p.v. er menselijke uitleg aan te geven, komt hij weer bij me, loopt hij niet meer weg en is hij veel meer ontspannen. Inge is vriendelijk, betrouwbaar, en dé persoon om je hond aan toe te vertrouwen.
- Hermine Visser

Juiste tips

★★★★★
Inge neemt rustig de tijd om al je vragen te beantwoorden en je te laten begrijpen hoe de emotie + reactie van de hond is. Ons heeft ze met een aantal tips al aardig aan het werk gezet. Wij zijn er gelijk mee aan de slag gegaan en zie gelijk een blijere hond. Natuurlijk zijn wij er nog niet, daar is meer tijd voor nodig maar ik heb er alle vertrouwen in dat Inge ons veel verder kan helpen
- Marcella Bulters

Rasadvies

★★★★★
Inge heeft heel goed met ons meegedacht met betrekking tot de keuze van een ras na een eerdere verdrietige ervaring met een pup. Natuurlijk doet ze dit op afstand en telefonisch maar wel na het invullen van een formulier. Ze kent je in dat geval niet maar soms is dat juist prettig even een open nieuwe blik van iemand. Dus ook voor adviezen over raskeuze ben je hier aan het juiste adres.
- Urcella Dijksta

Wil je ook een review schrijven?

Dat kan hier onder
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content